Historiske Dage signaturbillede
Historiske Dage 2024

Teatermuseet i Hofteatret indtager Øksnehallen på Vesterbro lørdag-søndag 9-10. marts, når Historiske Dage 2024 løber af stablen – med stand, scenesamtaler, boglancering mm. Du finder vores stand ikke langt fra cafétorvet.

På vores stand finder du vores to faste værter, der vil stå klar til at tale med jer og fortælle om den store restaurering af Hofteatret og museets aktiviteter udenfor Hofteatret i lukkeperioden. Værterne kan også præsentere jer for vores podcast-serie Bag scenense og hør mere her og ikke mindst Teatermuseet i Hofteatrets direktør, Peter Christensen Teilmanns nye bog Det skjulte Slotsholmen og den vide verden, som lanceres på Historiske Dage.

Det skjulte Slotsholmen – og den vide verden er en kulturhistorisk slentretur rundt på ‘Danmarks mærkeligste ø’, fra den ene plads til den anden.  Bogen er fyldt med rigt illustrerede historier om det, der ikke uden videre ses på Slotsholmen, men som er spor af det liv, der var og er på øen midt i den danske hovedstad – og som i betydning ofte rækker langt ud over øen og den historiske glemsel. 
 

Læs Peter Christensen Teilmanns introduktion til Det skjulte Slotsholmen og den vide verden

Peter Christensen Teilmann og Simon Ankjærgaard på scenen

På Historiske Dages scener taler Simon Ankjærgaard med Teatermuseet i Hofteatrets direktør, Peter Christensen Teilmann, om Teilmanns nye bog Det skjulte Slotsholmen og den vide verden (Råhus-scenen søndag kl. 10.20) samt om Hofteatret midt i magtens centrum (Rød scene søndag kl. 13.20).

Kom og besøg os!

omslagets forside