Bianca Nisha på Hofteatrets scene
Arrangementer i Hofteatret

Når restaureringen og istandsættelsen af Hofteatret er færdig og vi åbner igen (nærmere om genåbningen følger) vil publikumsfaciliteter, teknik mm. være bedre end nogensinde før i husets mere end 250 års levetid. Og alle mulige offentlige og private arrangementer, aktiviteter, forestillinger, koncerter, foredrag workshops for børn og unge og meget mere vil fylde sal og scene. Hofteatret har i store perioder siden åbningen i 1767 lagt hus til skuespil, opera, koncerter og forskellige mere utraditionelle arrangementer.

Her kan du se og læse om de mange og stadig mere forskellige aktiviteter, der i stigende grad har fundet sted især siden 2012: forestillinger, koncerter, foredrag, performances, oplæsninger (Hofteatrets akustik er enestående), private selskaber og mange andre og meget forskellige aktiviteter. Klik på pdf'en her nedenfor, så åbner den og du kan søge frit rundt i den.  Klik på et givet emne i indholdsfortegnelsen og du bringes direkte frem til det.

Ønsker du at høre nærmere om muligheden for at afholde arrangementer i Hofteatret, når vi er genåbnede, så skriv til vores kontor og hør nærmere: info@teatermuseet.dk

Document